Kyanit taşı

Kyanit taşı siyah, mavi ve kahverengi tonlarındadır. Sükunet veren bir taştır ve iç huzuru bulmamızda yardımcı olur. Koruyucu amaçla kullanılabilir. İçinde negatif enerji barındırmadığı için temizlenmesi gerekmeyen bir taştır. Sinirliliği aldığı için ruhsal anlamda dinginlik verir. Kendinizi dengede hissedecek ve gün içinde yaşanan stres, gerginlik gibi oluşumların azalmasına yardımcı olacaktır.

Sabah dinlenmiş ve huzurlu uyanmak için yastığınızın altına koyup uykuya geçebilirsiniz. Huzur taşı olarak bilindiği için bütün burçlar taşıyabilirler. Kyanit huzur taşıdır. Fakat boğa ve koç burçlarına negatif enerji verdiği bilinir. Bu burcu taşıyan kişilerin taşımaması önerilir.
Bu taş koruyucu anlamında kullanılabilir. Kendinizi huzurlu hissetmek için bu taşı taşıyabilirsiniz. Rüyalarınızı bilinçli görmenizi sağlar. Uykuya dalarken de uykudayken de yardımcı olan şifalı bir taştır. Her anlamda zihni dinlendirir. Taşıyan kişiye huzur verir. Pozitif enerji yüklüdür ve bir çok kişiye enerjisini yayar.