BioEnerji Nasıl Yapılır

BİOENERJİ NASIL UYGULANIR
     Bioenerji seansı; bioenerjistin kozmik enerji akımını yüksek değerlerde yoğunlaştırıp pozitif enerjiyi seans alan kişinin bedenenine aktarmak suretiyle insan bedenin yeniden akord etmesi metodudur. Bioenerjist kişinin rezonansını yükseltmesine yardımcı olur. Bioenerji tıbbında bölgesel şifa yoktur. Kişi hangi şikayetle bioenerjiste müraacat etmiş olursa olsun, bioenerjist daima vücudun bütününe enerji verir. Akord öyle mümkün olur.

     Bioenerji uygulaması senans olarak yapılır. Kişi Masaj masasına yatırılır el değmeden seans yapılır. Bioenerji uygulaması vücuda el değmeden yapıldığı için kişilere hiç bir zararı yoktur. Alet, cihaz, şua ve ilaç kullanılmadan uygulanır. Bioenerjist bedenin 20 - 30 cm uzağından el değmeden; avuç içlerinden kişinin vücuduna pozitif enerjiyi pompalar enerji bu bölgeden içeri girer dağılır ve vucüttan dışarı negatif enerjinin atılımı sağlanır. Böylece vucüt, tabii ve sağlıklı sistemini yeniden kurar.

      Vücudun rahatsız olan bölgesinde ısı artışı ve küçük titreşimler meydana gelir. Uygulayıcı bu küçük titreşimlere enerji akordu yaparak ısının düşürülmesini sağlar. Rahatsız olan kişi de rahatsız olan bölgesinde ısınma, soğuma, karıncalanma ve uyuşma olarak hisseder.

     Şifaya izin vermenin en iyi yolu beklentisiz sonuca bağlı olmadan bir umut hali içinde olmaktır. Rahatça şifa masasına uzanın, gözlerinizi kapatın ve sadece farkına varın; gözleyin. Hem gözleyici hemde gözlenen olun. Sadece dikkatinize gelen şeyleri fark edin. Dikkatinizi bedeninizin içine yönlendirin. Ve bedeninizde yolculuk yapmasına izin verin.

      Bioenerji seansı sırasında şifa isteyen kişi, uygulayıcı ve evrenin şifası, bu 3'ü birleşir. Seans boyunca şifa yaşanır. Seans sırasında tam olarak yaşananları açıklamak çok zor. Çünkü Bioenerji Uygulaması kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu şifayı aslında uygulayıcı vermiyor. Uygulayıcı masada yatan kişiyi kaynağa götürür ve kaynakla buluşturur. Uygulayıcı bu buluşma esnasında gözlem yapar, hisseder ve elleriyle dokunmadan Bioenerji uygulamasını seans süresince sürdürür.


      Bioenerji vücudu duygusal, zihinsel ruhsal ve fiziksel olarak dengelemesini yaptığı için kişinin alışkanlıkları, öfkeleri, üzüntüleri, küskünlükleri ve alınganlıkların da değişiklikler meydana gelmektedir.

     Seans yaptıran kişiler seans anında vücutlarında hareketlenmeler, ısınma, soğuma, iğnelenme, Nabız atışı, uyuşma, karıncalanma, kan akışının bölge üzerinde artması, canlı parlak ve renkli ışıklar görmesi vs. hissetmektedir, pek çok kişide de seanstan hemen sonra rahatsız olan yerlerinde ağrının geçtiği ani iyileşmeler, rahatsızlaşmadan önceki yıllara dönüşleri gözlemlerken iyileşme hissediyorlar bazı kişiler de ise seanstan daha sonraki bir sürede iyileştiklerini bildiriyorlar. Kişilerin önceden beyan etmedikleri diğer rahatsızlıklarıda oratadan kalkmaktadır.

     Uygulayıcı seans anında seans alan kişilerin göz kapaklarının, ellerinin, ayaklarının, başının hareket ettğini ve vücudunun irade dışı fiziksel tepki verdiğini gözlemler.

     Bioenerji uygulanan kişinin negatif enerjilerini boşaltılıp pozitif enerji yüklendiğinde o kişide rahatlama, dinçleşme, güçlenme, yüzünde ışıldama, güzelleşme, yüz cildinde gerginleşip doğal rengine kavuşma, gözlerde canlanma, ışıldama ve ses tonlarında değişme görülüyor.

     Seans sırasında evrenin karar verdiği müthiş zekasının, karar verdiği şekilde, karar verdiği bir şifa

meydana gelir. Uygulayıcı karar vermez, çünkü sadece bir aracı olduğu için, sorumluluk ona ait olamaz. İyileşen kişilerin bile asıl iyileştiricisi Uygulayıcı değildir. Bu durum çalışmayı, hem kişi, hemde Uygulayıcı için, çok özgür bir şifa çalışması haline getirir.

     Bioenerji seansları, bioenerjinin dengelenmesi ve negatif enerji tıkanıklıklarının temizlenmesi için en az 3 seans, yapılması gerekir. Seanslar birbirini takip eden günlerde günde bir defa yapılmaktadır. Rahatsızlığın müzminliğine göre seans sayısı artar. Seansın tamamlandığına seansı alan kişi karar verir. Seansın başarlı sonuç verdiğini en iyi tespit eden odur. Bioenerjist de bilir fakat seans yaptıran kişiden teyit alır.


     Rahatsızlığı olmayan kişilere de, kişisel ve çevresel negatiflerden ve ileride çıkabilecek rahatsızlıklardan korunmak için de enerji şifası seansı yapılır
  
     Bioenerji uygulaması sonucunda, kişinin farkındalığı ve hayata bakışı değişir.

     Bioenerji Uygulaması fiziksel, duygusal, ruhsal ve zihinseldir.


     
 Kişiler beklenti içinde değil pozitif bir bekleyiş içinde olmalıdırlar.Enerji insan zekasının üstünde bir zeka seviyesinde çalışır. Bu durumda bedenin mucizeler yaratabileceğine inanmak, şifanın gerçekleşeceğini düşünmek dahi şifaya yardımcı bir etkendir. İnanmak yolun yarısıdır.

     Bioenerji seansına gelenlerin, güçlü bir iyileşme isteği ile gelmesi, seansın daha rahat ve etkili geçmesine neden olmaktadır. Bir çok insanın rahatsızlığına enerji şifası iyi gelmiştir. Dünya buna dönüyor. Dünyanın kuruluşunda bu vardı bundan sonra da bu olacak.