Sıkça Sorulan Sorular

SIKÇA SORULAN SORULAR

T.B. Reconnective healing'i geliştiren ve dünyaya tanıtan AMERİKA'LI Dr. Eric Pearl'dir. Dr. Eric 2 ay ömür biçip ameliyat etmeye deymediğini söyledikleri pankreas kanseri olan bir hastanın T.B.. Enerji Şifası ile tümörünün tamamen eriyip yok olma deneyimine aracı olan kişidir.Ayrıca AIDS ve ona bağlı hastalıklar kronik yorgunluk , beyin felci, kanser ve diğer hastalıkların mucizevi şekilde iyileşmesi deneyimine aracı olan kişidir.Dr. Eric Pearl'in bu enerji şifaları çalışmaları ABD de üniversite ve tıp fakültelerinde laboratuar ortamlarında denenmiştir.


Şifanın kaynağı nedir? Enerji Kaynağı nedir?Bu şifaların kaynağı ALLAH/Sevgi/Evren'dir - birini seçin. Bu frekanslar bütün düzeylerde iyileşmemize ve bir zamanlar ne idiysek onunla yeniden bağlantı kurabilmemize ve yeniden o olabilmemize yardımcı olabilir.
Kaç seansa ihtiyacım var? Neden tek seanstan fazlasına ihtiyacım olsun?

Bu frekanslarda yıllarca çalışmanın deneyimlerine göre, birçok kişi 3 seans arasında belirli bir derecede şifa alabiliyor. İyileşme ALLAH'nın lütfu olarak, uygun bir anda aniden gerçekleşebilir. O an tek bir seansla, seanstan bir gün sonra veya bir ay sonra da gelebilir. En iyi sonuçlar, aralarında en az bir gece olmak üzere üç seans ve sonrasında elde edilebilir. Seanslar arasında bir gece bırakmak, şifanın tam biçimini alması için uygun bir alan sağlar.


Bu, vücudun Çakra veya enerji sistemleriyle nasıl çalışır?Bioenerji " ışık ve bilgiyi" paylaşarak çalışır ve insan enerji sistemleri de dahil olmak üzere vücudun bütün kısımlarıyla çalışma potansiyeline sahiptir.
Şu da var ki, birçok insan sadece tek bir seansta da yeterince şifa alabilmektedir.


Bioenerji seansı uygulanan hastalarla bu güne kadar başarı elde edildimi?
Yıllar içinde çok sayıda hasta gördük, öyle ki, artık bu noktada, spesifik bir vakayı hatırlamak olanaksız. Anlaşılması gereken en önemli nokta Bioenerji'nin potansiyel başarıları, spesifik semptomlara veya koşullara bağlı değil. Aslında, yıllar içinde gördüğümüz en büyük iyileşmelerin bazılarında, hastaların nelerle mücadele halinde olduğu hakkında hiçbir bilgiye sahip değildik. Ve çoğu kişi fiziksel anlamda ani ve kalıcı sonuçlar görürken, seyrek de olsa, bazı kişiler hiç cevap vermeyebiliyor. Başka bir deyişler, pratisyen, bir gün boyunca aynı hastalıktan çeken üç kişi görebilir. Bunlardan ikisi tam anlamıyla iyileşirken, üçüncüsü cevap vermeyebilir. Yine de biz Bioenerji’nin fiziksel, duygusal veya diğer her türlü soruna karşı geçerli bir opsiyon olduğuna inanıyoruz.


Bioenerji'den ne bekleyebilirim? İşe yaradığını nasıl bilebilirim? Derhal iyileşecek miyim?Herkesin Bioenerji deneyimi özgün. Sık sık, iyileşme bir anda ve sadece tek bir seansta gerçekleşebilir, ama bazen iyileşmenin kendini göstermesi biraz daha uzun bir zaman alabilir. Eğer şanslıysanız, iyileşmeniz, sizin umduğunuz bir şekilde gelebilir, ancak, eğer gerçekten şanslıysanız, iyileşmeniz, Evren tarafından seçilen ve sadece size uygun olan bir biçimde gelir.
İyileşme her türlü şekilde gelebilir, ve iyileşmeye izin vermenin en iyi yolu, yapışmaksızın sürekli umut eden bir ruh hali içinde olmaktır. İyileşmenin ne şekilde ya da ne zaman geleceğini kimse tahmin edemez. Ancak, çoğunlukla üç seanstan sonra bir şey olur.


Eric Pearl Kimdir?Dr. Eric Pearl bugün Reconnective Healing'i geliştiren ve dünyada tanıtan kişi olarak kabul ve tastik edilmektedir. Kendisi fizik tedavi uzmanı olarak 12 yıllık başarılı bir mesleki geçmişe sahiptir.Ancak bu çalışma 1993 yılında hastaları Dr. Pearl onlara fiziksel olarak dokunmadığı halde, onun ellerini üzerlerinde hissettiklerini bildirdikten sonra büyük bir dönüşüm geçirmiştir. Bu tarihten sonra birkaç ay boyunca Dr. Pearl'ün elleri su toplamış ve kanamıştır. Şifa verdiği hastalar bir süre sonra melekler görmeye başlamış ve bu süreçte kanserler, AIDS ile ilişkili hastalıklar, kronik yorgunluk sendromu, doğuştan sakatlıklar, beyin felci ve diğer hastalıklar mucizevi bir biçimde iyileşmiştir. Ve tüm bunlar, Dr. Pearl'ün ellerini onların üzerinde gezdirerek yaptığı şifa seansları sırasında gerçekleşmiştir. Bu durum bugüne dek devam etmiştir. Bu süreçte Dr. Pearl dünya çapındaki üniversitelerin ve hastanelerin ünlü doktorların ilgisini çekmiş, kendisi üzerinde labaratuvar ortamında araştırmalar yapılmış ve şaşırtıcı sonuçlar elde edilmiştir. Bu kurumların arasında Jackson Memorial Hospital, UCLA, Cedars-sinai, The VA Hospital, University Of Miami Medical School ve The University of Arizona yer almaktadır. Bugün hala ABD Los Angeles 'de yaşayan Dr. Pearl şifa çalışmalarının yanı sıra ülke çapında ve Avrupa da seminerler vermektedir. Böylece, o bu doğal yeteneği tüm dünyada birçok kişiye aktarmış ve onlar da bu şifada uzmanlaşmışlardır. Bu uygulayıcılar şimdi bu olağanüstü yeteneği sizlerle paylaşmaya hazırlar. Şimdi sizler de bu şifa verici frekansları deneyimleme fırsatına sahipsiniz.

The Re-Connective Healing Nedir?
The Re-Connective Healing seansında, şimdiye kadar yaşamış olduğumuz her türlü şifa deneyiminden farklı bir deneyim sağlayan 5. boyut frekansları kullanılır.(RH), uygulayıcının ellerini kullanarak yüksek düzeydeki beşinci boyut enerjisini kullanarak yüksek düzeydeki beşinci boyut enerjisini,alıcının enerji bedenine odaklanmasını içerir. Bu işlem uygulayıcının alıcıya fiziksel olarak dokunmasını gerektirmez. RH, insan bedeninin ve enerji sisteminin fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal düzeylerde yenilenmesine yardımcı olur.Dr. Eric Pearl RH'nin kökeni olarak yüksek bir kaynağı göstermektedir.

The Reconnection Nedir?

The reconnection bizi insan enerjisi sistemini yenileme işlevleri için gerekli temel enerjilerin çekildiği beşinci boyut dolaşım sistemine bağlar. Bilindiği gibi, çok uzun bir zaman önce DNA'mızın 12 ipliği vardı ve bu bizi evrene bağlıyordu. Şimdi çok daha az iplikle iş görüyoruz ve çoğu insan kendini yaradılıştan ayrı olarak algılıyor. The reconnection (R) DNA 'nın bu uykudaki ipliklerini yeniden canlandırıyor ve bizi tekrar evrene ve onun meridyen hatlarına bağlıyor. İnsan bedeninin bazen akupunktur hatları da denilen meridyen hatları gezegenimizi çevreleyen ve Machu Pichu , Sedona ve Stonehenge gibi ünlü güç merkezlerinde kesişen enerji ağı hatlarına bağlıydı. Bu enerji hatları devam edip insanları çok daha büyük bir enerji ağına tüm evrene bağlamak üzere oluşturulmuştu. Bedenlerimiz kendi enerjisel hat ve nokta dizilerini içerir. Ve şimdi bir zaman ki hallerinin sadece kalıntısı olmalarına rağmen, bu hatlar ve noktalar bizim evrende ortak yüzeyimiz olarak hizmet vermeyi sürdürmektedir. Bu ortak yüzey bizim büyük ile küçük makro kozmos ile mikro kozmos, evren ve insanlık ile bilgi ve enerji alışverişimizi kloaylaştıran bir kanaldır. Geçmişte bir noktada biz bu hatlardan koptuk. Evrenle doğal bağlantılarımızın bütünlüğünü yitirdik. Önceki büyük tekamül hızımızı yitirdik. The reconnection bizi evrene öncekinden çok daha güçlü bağlayan yeni Aksiatonal hatları sunar, yeniden aktive eder ve bu da ışık kodlarımızı ve bilginin alınmasını sağlar. Bu Aksiatonal hatlar insan bedenini, zihnini ve ruhunu canlandırarak yenileyerek yüksek evrensel ışık frekanslarına erişmesini ve onları kullanmasını sağlar. Bu hatlar aynı zamanda bizim titreşimlerimizi yükseltir. Böylece biz daha yüksek frekansları sürdürebiliriz. Aksiatonal hatlar sonsuz bir zeka ağının parçasıdır ve insan bedeninin yenilenme işlemine temel bilgiyi çeken bir paralel boyut sistemidir. Bu da bizim tüm yaradılışa ve evrensel bilince yeniden bağlanmamızı mümkün kılar. The reconnection bir yada iki gün arayla yapılması gereken iki seans ile tamamlanır. Birçok şifacı THE RECONECTION'dan sonra şifa enerjisini uygulama gücünün arttığını bildirmiş olduğundan, bu seanslar şifacılara da kuvvetle tavsiye edilir. Buna ek olarak, birçok kişi bu iki seansı aldıktan sonra kendini kozmosa daha bağlamış ve dünyada daha köklenmiş hissetmektedir.

Reconnection işlemi neden iki gün içinde yapılmalı?
Tıkanıklıkları temizleme işlemi bir zaman alacağından 1. seans ile 2. seans arasında en az 12 saat ara vermek seans sırasında başka enerji çalışması yapmamanızda yada size yapılmaması tavsiye edilir. Şifa çalışmaları yapanlarda The reconnection seansı aldıktan sonra büyük farklılık hissedilmiştir. Bir kez yeniden bağlandığınızda, bu bağlantı bir daha kopmaz ya da tekrarlanması gerekmez. Siz kavrayışınız içindeki her şeyi tüm gücünüzle kullanmayı ya da yaşamı her gün deneyimleyip onun sizi nereye götüreceğini seçebilirsiniz. Her iki yol da uygundur. Hepimiz yaşam yolculuğunda ki bireyleriz. Deneyimler farklı ve heyecan verici olacaktır ve bu da yaşamın mutluluğunun parçasıdır. Reconnective Healing(tm) ne demek ve kullanılan diğer enerji çalışmalarına göre nasıl bir farklılık sergiliyor? Nasıl işliyor? Neyi iyileştiriyor (fiziksel ya da mental)? Diğer frekanslarla nasıl karşılaştırılabilir? Bu diğerlerinden daha büyük ve güçlü mü? Dünyaya daha kapsamlı şifa frekansları sağlayan yeni kurulmuş bağlantılar aracılığıyla çalışan ve el dokunmaksızın gerçekleştirilen bir şifa çeşididir. Söz konusu frekanslar Eric Pearl tarafından gerektiği gibi eğitilmemiş kişilerce bu bağlantılara girmek suretiyle keşfedilebilir ve kullanılabilir. Gerektiği şekilde yönlendirilen bütün insanlar söz konusu frekansları keşfedecek potansiyele doğuştan sahiptir. Bu frekanslar kendimizi ve başkalarını iyileştirmek için kullanılabilir.

Reconnective Healing ile Personal Reconnection arasındaki fark nedir?
Reconnective Healing ile Personal Reconnection arasındaki temel fark niyettir. Fiziksel, mental, duygusal veya spiritüel olsun, Reconnective Healing'in niyeti şifa vermektir. Personal Reconnection'in niyeti, kişiyi dünyanın aksiatonal kafesiyle yeniden temasa geçirmektir. Ancak bu ikisi birbirinden tamamıyla ayrı süreçler değildir. Reconnective Healing sırasında ki, aksiatonal kafese bir dereceye kadar yeniden bağlanabilir ve insanların Personal Reconnection sırasında şifaya kavuştuğu görülmüştür. Şu anda, bunların her birinden tam anlamıyla yararlanabilmek için, Reconnective Healing ile Personal Reconnection ayrı zamanlarda yapılmalı, deneyimlenmelidir. Dünyaya ilk kez intikal eden bu yeni frekanslarla çalışmayı herkes öğrenebilir.

Bioenerji seanslarından ne bekleyebilirim?İşe yaradığını nasıl bilebilirim? Derhal iyileşecek miyim? Herkesin Bioenerji deneyimi özgündür. İyileşme bir anda ve sadece tek bir seansta da gerçekleşebilir ama bazen iyileşmenin kendini göstermesi biraz daha uzun bir zaman alabilir. İyileşme, Evren tarafından seçilen ve sadece size uygun olan biçimde her türlü şekilde gelebilir ve iyileşmeye izin vermenin en iyi yolu, bir şeye yapışmaksızın sürekli umut eden bir ruh hali içinde olmaktır. İyileşmenin ne şekilde ya da ne zaman geleceğini kimse tahmin edemez. Ancak çoğunlukla üç seanstan sonra bir şey olur.