ruhsal sorunlara ilaçlı tedavi yönteminden ziyade,yaklaşımcı ve olgucu yaklaşımlarla analitik bakış açısı oluşturmaktadır.

Ruhsal sorunlarınıza klasik psikoloji yöntemlerinden farklı olarak geliştirdiğimiz Meta-terapi yöntemiyle çözüm sunuyoruz.
Meta-terapi de esas olan ruh yapısının işlevsel foksiyonudur. Psikoloji davranış bilimi olarak,ruhsal hastalara psiko-terapi ve anti-depresan ilaçlarla çözüm sunmaktadır.
Meta-terapi ise ruhsal sorunlara ilaçlı tedavi yönteminden ziyade,yaklaşımcı ve olgucu yaklaşımlarla analitik bakış açısı oluşturmaktadır.
Psikoloji bilimi asla ruh bilimi değildir.Ruh bilimi daha geniş daha kapsamlı özellikleriyle kendini spirütüalist açılımlarla geliştirmiştir.
*Günümüz dünyasında insanların en çok ihtiyaç duyduğu şey kendinden bahsedebileceği ya da sıkıntılarını paylaşıp çözüm önerileri alabileceği birilerini bulmak. Bu noktada devreye Metaterapi giriyor.
*Fakat herkesin Metaterapi bilmediği de ortada. İnsanları ve sorunlarını yargılamadan, onların duygularını rencide etmeden, katı kural ve yaklaşımlar sergilemeden karşılıklı güvene dayalı, danışanın sorunlarına yapıcı çözümler bulmak gibi Metaterapi yönteminde geçerli olan etik kurallar da geçerli.
*Metaterapiyi tercih etmenin birçok sebebi var. En önemlisi, uzman ile danışanın birbirlerini tanımıyor olmaları.
*Bildikleri tek şey rumuzları. Meslek Etiği zaten gizlilik ön planda iken durum bir de online ortamda olunca kişi kendisini daha da rahat ifade edebiliyor. Bir başka faktör de toplumdaki ‘güvenilir insan’ azlığı. Dolayısıyla insanlara tanımadıkları, görmedikleri, en önemlisi de görmeyecekleri birine sorunlarını anlatmak cazip geliyor.
*Metaterapi yöntemi sadece Türkiye de değil Avrupa, Avustralya ve Asya ülkelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımız,Metaterapi yöntemlerine başvurabilirler.
*Gurbetçi vatandaşlarımız, yabancı dilleri yetersiz olduğu için yaşadıkları ülkede görev yapan uzmanlara dertlerini tam olarak anlatamıyor. Kimseyle konuşamadıkları için sorunları büyüyen gurbetçilerimiz Metaterapi danışmanlığa başvurarak sorunlarını kendi anadilleriyle rahatlıkla anlatabilirler.
*Birebir Metaterapi sürecinde yargılama yoktur. Danışan kendini özgürce sıkılmadan ve çekinmeden rahatlıkla kendini ifade edebilir. Bilgisayarın ötesindeki danışmanın size nasıl baktığı ya da davrandığı önemli değildir. Ona yazarsınız, o da size yazar. Bu hem kolaydır hem de sırlarınızın saklanması açısından güvenlidir.
*Metaterapi imkânı: Evden ve İş yerinden Metaterapi imkânı ile Metaterapist ile görüşmenin yeni bir yolu. Evinizden, ofisinizden, yaşadığınız şehir, kasaba veya köyden ayrılmadan bir metaterapiste ulaşabileceğiniz ve danışmanlık alabileceğiniz en sağlıklı ve pratik yöntemdir.
*Metaterapinin en önemli avantajlarından birisi de eğer isterseniz tamamen Online görünmeden kalabilecek olmanızdır.
*Online-E-Metaterapi, E-Posta, Chat ve Telefon ile danışma kısmını yüz yüze Metaterapi ile kıyaslamamak gereklidir. Sadece kamera ve mikrofon aracılığı ile oluşturulacak teknik altyapı ile ve düzenli görüşmeler yüz yüze Metaterapi ile de yapılabilir.
*Metafizik uzmanı ve Psikanalist yazar Gökhan Hani Eşliğinde Internet Üzerinden 7/24 çevrimiçi Metafiziksel-Parapsikolojik-Spiritüalizm-Psikanalizim-Bioenerji-Telepati-Metaterapi ve Alternatif tıp Danışmanlık; Online-E-Metaterapi
*Metaterapi Nedir? Internet ortamında psikanalizim ve spiritüalizm bilim ilkelerinden yola çıkarak elde edilen veriler sayesinde bireylerde ruh, duygu, davranış, düşünce veya kişisel özelliklerin arzu edilen yönde değiştirilebilmesine olanak sağlayan yeni modern bir uygulamadır.
*Metaterapiden Nasıl Faydalanırsınız? Metaterapi kısa süreli ve yapılandırılmış özel bir terapi yöntemidir. Danışanın, Metaterapiye başvurduğu andaki ruhsal sorunlarından yola çıkar. Fakat temelde bireyin geçmişte bir olay ya da yaşamış olduğu süreçler nedeniyle geliştirdiği düşünce ve çevresel uyum da zorlanma, kaygı, bunalım, çaresizlik, heyecan, baskı, depresyon ve panik durumlarının ruhsal değişimleri spiritüalizm ve psikanalizim ilim bileşkesi olan metaterapiyle alternatif olarak pozitif yönde değiştirmeyi hedefler.
*Zira davranış bilimiyle, ruh bilimi birbirinden tamamıyla ayrı ve farklıdır. Birey içinde bulunduğu zaman boyutunda, geçmişte yaşadığı veya şuan ki zamanda da devam eden negatif sorunlarını çözmekte zorlanmaktadır. Kendi içine hapsettiği olumsuzlukları Metaterapi metodolojisi ile çözümlemek için gerekli koşullar bütünsel açıdan sağlanmış ve bu konuda iddialı olduğumuzMetaterapi yöntemi ile içinde bulunduğunuz ve çözmekte zorlandığınız tüm ruhsal konuları Metaterapi yöntemiyle analiz edip alternatif uygulama şekilleriyle de sorunlarınızı çözmenizde sizlere yardımcı olabiliriz.
*Neden Metaterapi? Metaterapi bireylerin Ruhsal ve sosyal destek almalarını engelleyen önyargılardan uzak bir uygulamadır. Bireyler  en yakınları ile dahi paylaşmaktan çekindikleri problemleri özgürce ifade edebilir. Negatif etkenlerini metaterapi farkıyla çözümleyebilir ve ilaç kullanmadan rahatlayabilir.