konya cin cikarma medyum hoca

* BÜYÜ NASIL BOZULUR
* CİN MUSALLATI BELİRTİLERİ RUKYE YAPAN HOCALAR
* KISMET AÇMA BÜYÜ BOZMA YÖNTEMLERİ
* BÜYÜ BOZMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
* BÜYÜ BOZMAK İÇİN DUA PANİK ATAK İÇİN OKUNACAK DUALAR VE İYİ GELEN DUALAR
* BÜYÜ BELİRTİLERİ NELERDİR MUHABBET-İ CELB MEDYUM ÜCRETSİZ DANIŞMA VEFK VE DUALARI RUKYE NASIL YAPILIR:

 بسم الله الرحمن الرحيم 

NEGATİF ENeRJİYE MARUZ KALANLARDAKİ BAZI BELİRTİLERİ:
* Büyü bozmada cin musallatında ve cin çarpması tedavisinde ve çeşitli metafizik konularda metafizik ve gizli ilimler konularında ilim sahibi kişiler tarafından en etkili ve tesirli yöntemler formüller dualar vefkler ile metafizik sorunlar ortadadan kalkabilir.
* Büyü yapmak haramdır bozmak ise caizdir.
* Eğerki bu belirtiler sizde mevcut ise cin musallatı ve büyü belirtilerinden biraz örnekler verelim evham vesvese daraltı bunalım geceleri veya devamlı korkan kişiler geceleri karartılar görenler bayılanlar uykusuzluk çekenler cin çarpmasından ve cinler tarafından çarpılan hastalanan tutulanlar gaibden sesler duyanlar ve devamlı iç huzursuzlukları olanlar kısmeti bağlanmış aşırı kısmetsizlik basit sebeblerden boşanma ve hep olumsuzluklarla karşılaşma bütün işlerin ters gitmesi geceleri dişlerini gıcırdatması veya dişlerini bilinç dışı sıkması vucudun çeşitli yerlerine ani krapların girmesi halsizlik sabahları üzerinde ağırlık iş yapamama isteği hep can sıkıntısı hiçbir şeyden mutlu olmamak,ellerde uyuşukluk sıklıkla tuvalete gitmek banyoda korkup hemen çıkmak kötü düşünceler beslemek intihara meyl etmek veya devamlı ölüm korkusu çekmek kötü ve ürkütücü rüyalar görmek ve rüyalarda kedi köpek yılan ve korkutucu hayvanlar görmek kendi kendine konuşmak ibadet isteği olmamak ve yahut olsa bile ibadet yapamamak ve daha bir çok belirtileri vardır.halk arasında bu belirtilere cin uğraması belirtileri,uğrama,cin çarpmasına uğramışda denilir.
Peki cinler insanlara neden musallat olurlar,cinlerden nasıl kuruluruz,ve cin musallatı olmuş kişiye nasıl tedavi uygulanabilinir?
* cinler musallat olma sebeblerinden nazar,büyü,korku anında sıkıntılı anında ve insanın zayıf olduğu anlarda musallat olabilirler,cinlerden kurtulmak için manevi tedaviye ihtiyaç vardır Allah c.c sığınmak gerekir,ve metafizik kabiliyeti yüksek kişilerden bu konuda yardım alınabilinir bu belirtiler sizlerde mevcutsa tedavi olmanızı tavsiye ederim tabiki metafizik anlamda işinde uzman ehli kişilerden hocalara medyumlara falcılara bakıcılara yıldıznamecilere gidipde kapı kapı dolaşan cin musallatı ve büyü bozmada bir çare bulamayan kişiler benim hastam iyi olmaz bunun çeresi yok çok yere gittik fayda bulamadık demeyiniz istişare edip ücretsiz danışmanızı tavsiye ederim.Ayrıca sara hastalığı için dua şizofreni hastalarına iyi gelen dualar aile ve eşler arasındaki huzursuzluğun giderilmesi evini ve eşini terk eden kişilerin dönmesi için dua eşler arasında huzursuzluk aile huzursuzluğu için dua nazara maruz kalmış geceleri uyumayan ve uykusunda sıçrayan huysuzluk yapan çocuklar,ve farklı metafizik sorunları olanların ücretsiz bakım ve danışmalarında fayda vardır.Rukye yapmak caizdir rukye nedir diye soracak olursak? Şifa ayetlerini ve dualarını yazmak hasta üzerine okumak Üç şart bulununca, rukye câiz olur. Âyet-i kerîme ile veya Allahü teâlânın isimleri ile olmalıdır.
*Arab dili ile veya mânâsı anlaşılan lisan ile olmalıdır. Rukyenin Allahü teâlâ dilerse te'sir edeceğine, te'sirini, ilâç gibi, Allahü teâlânın verdiğine inanmaktır. (İmâm-ı Kastalânî)Kur'ân-ı kerîm ve duâ ile rukye yapmak ve kullanmak câiz olup insanı korurlar. Kur'ân-ı kerîm, maddî ve mânevî her derde şifâdır ve her harfi mübârektir ve muhteremdir. (İbn-i Âbidîn) Rızık darlığı ve bereket için dua: Egerki bol rızık ve borçlardan kurtulmayı dilersen,ya rezzak c.c ismi şerifini çok zikretmek ve hanede bu minval üzere yasin şerif ve bu konuyla alakalı duaları okumak çok faydalıdır,kısmeti bağlı olan kişilerin kısmet açmak için dua ya fettah ismi şerife sarılmalarını öneririm bu konuda çeşitli kısmet açma duaları mevcuttur.Bunalım iç sıkıntısı evham vesvese panik atak için okunacak dualar Tavsiyem inşirah süresini bol bol okumaktır huzursuzluk için inşirah süresi okunursa büyük fayda ve fazileti vardır tabiki ayetel kürsi ve diğer ayet süre ve dualarda elbette faydalıdır esmalardan ise hepsinin fazileti gücü tartışılmaz ya selam ismi şerifinin fazileti ve bu esmayı sıkıntılı zamanda veya devamlı zikretmek fayda verecektir. Boylama (hamayil) nedir?Boylama, bir çok vefkin bir arada kullanıldığı, Tılsımat-ı Kur'aniye olarak bilinen ve rahmani olarak yapılan çalışmaların en güçlüsüdür. Standart bir boylama on iki adet vefkten oluşur. Ayrıca bu vefkleri destekler nitelikteki ayet ve esmalar da boylamaya işlenir. Boylamalar, vefklerde olduğu gibi sadece orijinal malzemeler kullanılarak hazırlanırlar. Boylamaya alınacak vefkler, kişinin tabiatına ve konuya özel olarak özenle seçilir. Astrolojik dengeler çok büyük önem arz eder ki; uygulamanın yapılacağı saat dikkatle tespit edilir. Boylamanın yapılma süresi astrolojik dengeler çerçevesinde değişiklik gösterir ve bu süre bir hafta ile kırk gün arasında bir zamana denk gelir. Boylama, dinimizce yasaklanmış olan büyülerden değildir. Boylama tamamen vefklerden, ayet ve Allah c.c in esmasından teşkil olunur. Boylamaya alınacak vefkler, kişilerin isteğine göre yada konuya en uygun tecrübe edilmiş olanlardan seçilir.Aile huzursuzluğu için dua,evini eşini terk etmiş kocaya veya kadına dua yani gideni geri getirmek için en etkili dua eşini kendine ve eve bağlamak için dua kısaca aile huzuru için okunacak dualar ile bu sıkıntılardan kurtulmanız biiznillah mümkündür.peygamber efendimizin s.a.v öğrettiği dualardan ve ayet ve sürelerden istifade etmek gerekir.Esmalar ve faziletleri sırları esrarı faydaları nelerdir,bu büyük bitmez tükenmez hazine olan esmaül hüsnanın fazileti sırları esrarı faydalarını elimden geldiği kadar açıklamaya çalışacağım çünkü hayatımızda günlük zikrimizde bu esmai şeriflerden istifade etmek lazımdır.

* ALLAH c.c ismi şerifi uluhuyette alem olan en büyük ismi şeriftir ya Allah şeklinde veyahut Allah Allah diyerek devamlı zikrine vird edinen kişiyi büyük bir saadet beklemektedir maddi ve manevi aydınlığa çıkmak için yine şanı yüce Allah c.c sığınmak ve ondan istemek lazımdır.Allah c.c ismi şerifi bütün esmaları kapsamaktadır,diğer esmalar bu yüce ismi şerifi anlatmaktadır ancak bu diğer esmai şerifleri zikretmemek anlamına gelmez her ismi şerifin azimeti uluhuyeti ve her esmanın güzelliği vardır en güzel isimler onundur Allahu taalaya bu esmai şerifler ile dua ve münacat etmek gerekir. Metafizik anlamda rahatsız olan kişilerin ve cinli hastaya okunacak dua rahatlamaları için 21 ayetel kürsi yasin şerif cin süresi felak nas süreleri okumasında veya okunmasında çok fayda vardır nazar değmiş bebeklerde için 7 defa nazar ayeti okunmasını tavsiye ederim.Büyü ve cinler arasındaki bağ büyünün özü cinlere dayanmaktadır,büyü yapılan kişiye cinler musallat olurlar ve o kişinin iradesine müdehale edilir ve yapılmasını istediği şeyler yaptırılabilinir,büyü yapmak ve yaptırmak dinimizce kesinlikle haramdır yasaktır.büyü yerine Allahu tealadan istemek dua etmek ve bu konuda esmai şeriflerden ve kuranı kerimden istifade etmek hem en doğrusu hemde en güzeli hayırlı olanıdır.Kur'anı kerim müminler için şifa ve rahmet olduğunu unutmamalıyız nasıl bir hastaya fatiha şerif yasin şerif ayetel kürsi ve diğer mübarek ayet ve süreler okunuyorsa büyü bozmada'da yine kuranı kerimden istifade edilir ayetel kürsi ile büyü bozma yasin süresi ile büyü bozma cin süresi ile büyü bozma felak nas süreleri ile büyü bozma süreleridir tabiki kuranı kerim baştan sona şifadır.hepsi şifa ayetleri birde şifalı dualar sırlı dualar vardır fakat işin ehli bu ilmi iyi bilen metafizikten anlayan kişiler tarafından yapılması uygundur.