kehribar-tasi.html

Astım bir çok kişide görülebilen ve oldukça rahatsız eden bir hastalıktır. Büyük küçük herkeste bulunabilen astımı tetikleyici faktörler oluştuğu gibi, solunum yollarını tıkayan huzursuz edici bir hastalıktır. Eski yıllardan günümüze kadar gelen taşların dağıttıkları şifalar saymakla bitmez. Hangi taşlar astıma iyi gelir ve nasıl taşınması gerekiyor. Başta kaplangözü olmak üzere astıma çok iyi gelen bir taştır. Kaplangözünü astım hastalarının taşıması kendilerini daha rahat hissedeceklerdir.

Akuamarin taşı solunum yolları rahatsızlıklarını tedavi edici özellik taşır. Boğaz ağrıları, bronşit, astım ve tiroid bezi rahatsızlıklarına çok iyi gelir. Son derece şeffaftır ve bu şeffaflığını taşıyanlara yansıtan akuamarinin mavi rengi oldukça önemlidir. Kendinizi rahat ve huzurlu hissetmenin yanı sıra astım ve benzer rahatsızlıklarınızda oldukça faydalı olduğunu göreceksiniz. Herkesin taşıyabileceği bir taştır ve küçük de olsa şifa için mutlaka taşımalısınız.
Kehribar taşı da astım hastalığına iyi gelen şifalıklardan biridir. Soğuk algınlığı, bronşit ve alerji tedavileri için yanınızda taşıyabileceğiniz çok şifalı bir taştır. Ayrıca boğaz ve türoid enfeksiyonlarında diğer taşlardan daha başarılıdır. Ağrıyan yerinize ağrıyan yer büyüklüğünde koyduğunuzda tedavi edici özelliğini görmüş olacaksınız. Kendinizi daha rahat ve hafiflemiş hissedeceksiniz. Bu taşlardan hangisin, seçeceğiniz size bağlıdır. Hangisine kendinizi daha yakın hissediyorsanız, o taşı tercih etmelisiniz.